Wie zijn wij

Charlotte Crombach

In kinderdagverblijf de Droomvijver ben ik als groepsleidster werkzaam. Werk waar ik altijd van gedroomd heb, maar waar ik niet meteen mee gestart ben. Allereerst heb ik met veel plezier mijn opleiding tot lerares afgerond. Na het  behalen van mijn diploma Pabo heb ik op verschillende scholen gewerkt en veel ervaring opgedaan met meerdere leeftijdsgroepen. Onze dochters Mila & Isabel en zoon Melle geven mij ook nog elke dag nieuwe ervaringen mee.

Ik heb het altijd mooi gevonden om te zien hoe kinderen spelenderwijs allerlei dingen leren en willen leren. Dit is dan ook één van mijn belangrijkste taken binnen ons kinderdagverblijf: alle kinderen een persoonlijke begeleiding geven en hen volgen in hun ‘groei’. Het zou mij een genoegen zijn om op een professionele manier en vol enthousiasme dit te mogen overbrengen op uw kind(eren)!

Mariëlle Crombach

Ik heb met veel enthousiasme gewerkt aan de opstart van kinderdagverblijf de Droomvijver. Het idee om een eigen kinderdagverblijf te gaan opstarten is pas écht gaan kriebelen vanaf het moment dat ik zelf moeder ben geworden. Ik ben een trotse moeder van twee zonen en een dochter, Lucas, Joris & Sophie! 
Na bijna 7 jaar gewerkt te hebben als Conference Sales Manager bij een conferentielocatie is het dan zover en hebben we de Droomvijver mogen openen! 
Na het behalen van mijn studie pedagogisch medewerker mag ik, net als mijn zus Charlotte, uw kind begeleiden in zijn of haar groei.
Daarnaast houd ik me bezig met alle werkzaamheden "achter de schermen" binnen het kinderdagverblijf. De hele planning, organisatie en het het contact met de ouders doe ik met heel veel plezier!

Celine Praplan

Van jongs af aan wilde ik al graag met kinderen werken. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om de opleiding SPW te gaan volgen. Met veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en daarna succesvol afgerond.
Nu ben ik alweer een aantal jaren werkzaam in de kinderopvang, waar ik met verschillende leeftijdsgroepen ervaring heb opgedaan. Daarnaast ben ik zelf trotse mama van 3 jongens, Jaydey, Raylen en Mayron. Zij laten mij ook telkens weer zien hoe mooi een kind zich ontwikkelt. Graag zou ik alle kinderen een persoonlijke begeleiding willen geven tijdens deze ontwikkeling die afgestemd is op de individuele behoefte van een kind.

Linda Crutzen-Becks

Vanaf augustus 2011 mag ik, samen met de andere collega’s, uw kinderen opvangen binnen kinderdagverblijf de Droomvijver. Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest, vandaar dat ik dan ook de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker ben gaan volgen. Na vele stages in de kinderopvang, maar ook in het basisonderwijs, heb ik echt ondervonden dat dit het werk is wat ik graag wil doen. In 2005 heb ik mijn studie succesvol afgerond.
Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang en ben ik trotse mama van 2 jongens, Niek en Vic. Ik ga mijn uiterste best doen om een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind(eren). Hierbij zal plezier en spelen voorop staan!

Jerney Reintjens

Hallo, mijn naam is Jerney Reintjens, trotse mama van Loua! Al van jongs af aan wilde ik graag met kinderen werken. In 2012 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en vanaf die tijd ben ik werkzaam in de kinderopvang. Naast het werken in de kinderopvang geef ik dansles aan kinderen van 4-12 jaar. Dansen is tevens mijn grote passie. Vanaf juli 2015 ben ik werkzaam bij De Droomvijver, Met veel plezier zorg ik voor jullie kindjes en begeleidt ze in hun ontwikkeling.

Mandy Boerema                           

Hallo allemaal!
Ik ben Mandy en verheug me om aan de slag te gaan bij de Droomvijver.
Tijdens mijn opleiding SPW heb ik met alle leeftijdsgroepen gewerkt en hier kwam ik er al snel achter dat mijn hart bij de kinderopvang ligt.
Na een aantal jaar daar te hebben gewerkt, besloot ik tijdelijk een andere richting te kiezen. Nu ik een trotse moeder ben van Noah en Laurèn verheug ik mij om wederom terug te keren in mijn favoriete werkgebied.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen een fijne en gezellige dag hebben en dat ouders zijn/haar kind(eren) met een goed gevoel achter laten.

De manier waarop ze ontwikkelen vind ik mooi om te zien en hier wil ik ze maar al te graag in ondersteunen.

Celine Janssen

Hallo allemaal, mijn naam is Celine.

Op jonge leeftijd al wist ik dat ik met kinderen wilde werken, dit gevoel kwam vooral toen ik tante werd. Er is niets mooiers dan een lach brengen op het gezicht van een kind. Het was dus ook al snel duidelijk dat ik de opleiding pedagogisch medewerker wilde volgen!
Na deze afgerond te hebben in 2018 heb ik met verschillende leeftijden gewerkt, van 0 tot 12 jaar.

Louwke Haakma

Mijn naam is Louwke Haakma.


 In 2018 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv. 4 behaald. Ik geniet ervan om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om ze te zien groeien en te zien ontwikkelen. Het leukste daarvan vind ik juist om de kinderen daarmee te helpen en te begeleiden.

De Droomvijver is voor mij een nieuwe uitdaging en ik verheug mij op een fijne en leuke samenwerking! 


Janou Hendrix

Hallo, mijn naam is Janou. Per december `20 kom ik het team van kinderdagverblijf de droomvijver versterken (kikkergroep). Van jongs af aan wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. De opleiding pedagogisch medewerker was daarom ook de enige logische stap voor mij.

Deze opleiding ik in 2012 succesvol afgerond en sindsdien ben ik altijd werkzaam geweest in de kinderopvang. Na 6 jaar te hebben gewerkt bij een ander kinderdagverblijf, heb ik de stap genomen om een nieuw avontuur aan te gaan. Ik heb er erg veel zin in om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling  van uw kind.

Vera Sporken

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera Sporken en vanaf 1 december `20 mag ik mij pedagogisch medewerker van De Droomvijver noemen (visjesgroep). Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Ik woon samen met mijn partner Frank, zoon Bas en dochters Roos & Fien in Berg en Terblijt.

Ik heb in 2009 de opleiding SPW 4 afgerond. Na deze opleiding heb ik enige tijd in de gesloten jeugdzorg en bij Envida gewerkt. Na de geboorte van onze zoon ben ik in de kinderopvang terecht gekomen en dit sprak mij enorm aan. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn en hun ontwikkeling te volgen en hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met onze kinderen, familie en vrienden. We hebben thuis ook kippen, konijnen en een geit. Hier steken we ook genoeg tijd in! Ik vind het heerlijk om buiten zijn!

Naomi Hagedoren

Hallo, mijn naam is Naomi Hagedoren. In 2020 heb ik mijn diploma behaald voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. 

 

Al snel wist ik dat ik het erg leuk vond om met kinderen te werken. Ik vind het leuk om te zien hoe zij zich ontwikkelen. Ook ben ik zelf iemand die graag open staat om verder te leren en nieuwe dingen te ontwikkelen. Op dit moment ben ik nog bezig met de opleiding pedagogisch educatief professional. Hierbij werk ik in de kinderopvang en ga ik één dag naar school.

 

Naast het werken en naar school gaan spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen en ben ik altijd actief bezig. 

Katja Hahnraths

Hallo, ik ben Katja Hahnraths.
Ik ben moeder van Arianne en Colin en werk al 22 jaar met veel passie in de kinderopvang.

Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en groeien. Met veel plezier ga ik jullie kindjes begeleiden in deze ontwikkeling.

Vanaf oktober 2021 kom ik bij de Droomvijver werken en zal werkzaam zijn in de Eendjesgroep.

Gezellig, tot dan!

Demi Lejeune

Mijn naam is Demi. Ik kom uit Maastricht maar woon nu samen met mijn vriend en onze honden in Heerlen.

Na 3 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een ander dagverblijf in zowel de baby- als peutergroep, ben ik nu klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Vanaf december `21 kom ik al Pedagogisch Medewerkster het team van de Droomvijver versterken. Jullie zullen mij voornamelijk tegenkomen in de kikker- en visjesgroep.

Ik kijk er erg naar uit. Tot snel!


Chiara Lammers

Hoi allemaal,
Mijn naam is Chiara. Sinds februari `22 ben ik van de BOL-opleiding overgestapt naar de BBL-opleiding voor gespecialiseerd medewerker. De Droomvijver heeft mij de kans geboden dit traject met hun aan te gaan en mijn stagedagen om te zetten naar dit leer/werktraject. Jullie zullen mij dan ook geregeld tegenkomen in beide peutergroepen waar ik, samen met mijn collega's, er iedere dag een leuke Droomvijverdag van maak voor jullie kinderen.
Ik kijk er naar uit om jullie kinderen te mogen begeleiden in zijn/haar ontwikkeling.
Image

Ons adres

Laervoetpad 4
6432 PA Hoensbroek

Ons telefoonnummer

+31 45 521 37 32
Image

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u informatie, of wilt u uw kind aanmelden?