Wie zijn wij

Charlotte Crombach

In kinderdagverblijf de Droomvijver ben ik als groepsleidster werkzaam. Werk waar ik altijd van gedroomd heb, maar waar ik niet meteen mee gestart ben. Allereerst heb ik met veel plezier mijn opleiding tot lerares afgerond. Na het  behalen van mijn diploma Pabo heb ik op verschillende scholen gewerkt en veel ervaring opgedaan met meerdere leeftijdsgroepen. Onze dochters Mila & Isabel en zoon Melle geven mij ook nog elke dag nieuwe ervaringen mee.

Ik heb het altijd mooi gevonden om te zien hoe kinderen spelenderwijs allerlei dingen leren en willen leren. Dit is dan ook één van mijn belangrijkste taken binnen ons kinderdagverblijf: alle kinderen een persoonlijke begeleiding geven en hen volgen in hun ‘groei’. Het zou mij een genoegen zijn om op een professionele manier en vol enthousiasme dit te mogen overbrengen op uw kind(eren)!

Mariëlle Crombach

ik heb met veel enthousiasme gewerkt aan de opstart van kinderdagverblijf de Droomvijver. Het idee om een eigen kinderdagverblijf te gaan opstarten is pas écht gaan kriebelen vanaf het moment dat ik zelf moeder ben geworden. Ik ben een trotse moeder van twee zonen en een dochter, Lucas, Joris & Sophie! 
Na bijna 7 jaar gewerkt te hebben als Conference Sales Manager bij een conferentielocatie is het dan zover en hebben we de Droomvijver mogen openen! 
Na het behalen van mijn studie pedagogisch medewerker mag ik, net als mijn zus Charlotte, uw kind begeleiden in zijn of haar groei.
Daarnaast houd ik me bezig met alle werkzaamheden "achter de schermen" binnen het kinderdagverblijf. De hele planning, organisatie en het het contact met de ouders doe ik met heel veel plezier!

Celine Praplan

Van jongs af aan wilde ik al graag met kinderen werken. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om de opleiding SPW te gaan volgen. Met veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en daarna succesvol afgerond.
Nu ben ik alweer een aantal jaren werkzaam in de kinderopvang, waar ik met verschillende leeftijdsgroepen ervaring heb opgedaan. Daarnaast ben ik zelf trotse mama van 3 jongens, Jaydey, Raylen en Mayron. Zij laten mij ook telkens weer zien hoe mooi een kind zich ontwikkelt. Graag zou ik alle kinderen een persoonlijke begeleiding willen geven tijdens deze ontwikkeling die afgestemd is op de individuele behoefte van een kind.

Linda Crutzen-Becks

Vanaf augustus 2011 mag ik, samen met de andere collega’s, uw kinderen opvangen binnen kinderdagverblijf de Droomvijver. Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest, vandaar dat ik dan ook de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker ben gaan volgen. Na vele stages in de kinderopvang, maar ook in het basisonderwijs, heb ik echt ondervonden dat dit het werk is wat ik graag wil doen. In 2005 heb ik mijn studie succesvol afgerond.
Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik ga mijn uiterste best doen om een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind(eren). Hierbij zal plezier en spelen voorop staan!

Sanne Kuijpers

Hallo, mijn naam is Sanne Kuijpers, trotse mama van 3 jongens, Kars, Jop en Stan. 
Na mijn opleiding tot lerares op de pabo heb ik een jaar in het onderwijs gewerkt.
Ik kwam ik er al snel achter dat ik een voorkeur heb voor het werken met jonge kinderen. Ik heb hierna dan ook 5 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Iedere dag weer geniet ik van het enthousiasme van kinderen, ook als moeder van drie zonen. Vanaf april 2013 ben ik werkzaam bij de Droomvijver.

Kyra Slangen

Hoi allemaal, ik ben Kyra Slangen. In 2013 heb ik de opleiding sociaal pedagogisch medewerker afgesloten. Ik heb mijn stages op basisscholen en op kinderdagverblijven mogen volgen. Toen ik eenmaal stage liep binnen de kinderopvang wist ik het zeker, dit is het helemaal! Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in verschillende leeftijdsgroepen en heb hier veel ervaring opgedaan. Ik vind het erg leuk om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat uw kind hier alle ruimte voor krijgt en wil hier mijn steentje aan bijdragen.

Jerney Reintjens

Hallo, mijn naam is Jerney Reintjens! Al van jongs af aan wilde ik graag met kinderen werken. In 2012 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en vanaf die tijd ben ik werkzaam in de kinderopvang. Naast het werken in de kinderopvang geef ik dansles aan kinderen van 4-12 jaar. Dansen is tevens mijn grote passie. Vanaf juli 2015 ben ik werkzaam bij De Droomvijver, Met veel plezier zorg ik voor jullie kindjes en begeleidt ze in hun ontwikkeling.

Martine Herpers

Al heel vroeg wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Na wat omwegen heb ik uiteindelijk een aantal jaren met heel veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Toen ik op een gegeven moment graag fulltime wilde werken moest ik helaas even afscheid nemen hiervan, aangezien dit in de kinderopvang niet haalbaar was.  Na een aantal leuke jaren als tandartsassistente te hebben gewerkt, is de tijd nu weer aangebroken om toch weer het werk op te pakken dat ik altijd met zoveel liefde heb gedaan. 
Als ouder begrijp ik hoe belangrijk het is om je meest waardevolle bezit met een vertrouwd gevoel ergens achter te laten.

Chantal Peters

Hallo, ik ben Chantal Peters. Ik ben moeder van een zoontje Tjay en vanaf 12 november 2018 werk ik bij de Droomvijver. Na 6 jaar heb ik eindelijk de stap durven nemen om mijn vaste baan op te zeggen en om opnieuw te beginnen in de kinderopvang. De plek waar mijn hart ligt is toch echt bij de jonge kinderen!

Loïs van der Heijden

Hallo, mijn naam is Loïs van der Heijden, woonachtig in Heerlen.
Na een aantal jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt, werk ik vanaf januari 2019 bij De Droomvijver..
Ik geniet van het samen zijn met de kinderen en elke dag weer het beste uit de dag te halen zodat iedereen een onvergetelijke dag beleefd. Naast mijn werk ben ik veel bezig met mijn hobby en sport; paardrijden.

Renée Jansen  

Hallo, mijn naam is Renée en ik mag vanaf mei 2020 het team bij de Droomvijver komen versterken.
Van jongs af aan wist ik al dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Vooral het jonge kind spreekt mij nog steeds heel erg aan.
Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik de opleiding SPW ging doen en heb deze in 2013 afgerond. Ik ben nu een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang en doe mijn werk nog iedere dag met heel veel plezier.
Ik heb er ontzettend veel zin in om jullie allemaal te ontmoeten en om uw kind(eren) te mogen begeleiden in zijn/ haar groei en ontwikkeling.

Celine Janssen

Hallo allemaal! Mijn naam is Celine en ik woon in Hoensbroek.

Op jonge leeftijd al wist ik dat ik met kinderen wilde werken, dit gevoel kwam vooral toen ik tante werd. Er is niets mooiers dan een lach brengen op het gezicht van een kind. Het was dus ook al snel duidelijk dat ik de opleiding pedagogisch medewerker wilde volgen!
Na deze afgerond te hebben in 2018 heb ik met verschillende leeftijden gewerkt, van 0 tot 12 jaar.

Joy Paas

Hallo allemaal, mijn naam is Joy. Ik studeer aan het Vista College.

Dit jaar ben ik begonnen aan mijn examenjaar van de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Dit jaar zal ik via een BBL gaan doen. Dit betekent in de praktijk dat ik nog maar 1 dag naar school ga en jullie mij de rest van de week in de (baby)groep zullen gaan zien.
Ik verheug me om weer, met alle kindjes, aan de slag te gaan! 
Als er vragen zijn, stel ze gerust!

Louwke Haakma

Mijn naam is Louwke Haakma en ik woon in Heerlen. In 2018 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv. 4 behaald. Ik geniet ervan om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om ze te zien groeien en te zien ontwikkelen. Het leukste daarvan vind ik juist om de kinderen daarmee te helpen en te begeleiden.

De Droomvijver is voor mij een nieuwe uitdaging en ik verheug mij op een fijne en leuke samenwerking! 


Image

Ons adres

Laervoetpad 4
6432 PA Hoensbroek

Ons telefoonnummer

+31 45 521 37 32
Image

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u informatie, of wilt u uw kind aanmelden?