Wie zijn wij

Charlotte Crombach

In kinderdagverblijf de Droomvijver ben ik als groepsleidster werkzaam. Werk waar ik altijd van gedroomd heb, maar waar ik niet meteen mee gestart ben. Allereerst heb ik met veel plezier mijn opleiding tot lerares afgerond. Na het  behalen van mijn diploma Pabo heb ik op verschillende scholen gewerkt en veel ervaring opgedaan met meerdere leeftijdsgroepen. Onze dochters Mila & Isabel en zoon Melle geven mij ook nog elke dag nieuwe ervaringen mee.

Ik heb het altijd mooi gevonden om te zien hoe kinderen spelenderwijs allerlei dingen leren en willen leren. Dit is dan ook één van mijn belangrijkste taken binnen ons kinderdagverblijf: alle kinderen een persoonlijke begeleiding geven en hen volgen in hun ‘groei’. Het zou mij een genoegen zijn om op een professionele manier en vol enthousiasme dit te mogen overbrengen op uw kind(eren)!

Mariëlle Crombach

Ik heb met veel enthousiasme gewerkt aan de opstart van kinderdagverblijf de Droomvijver. Het idee om een eigen kinderdagverblijf te gaan opstarten is pas écht gaan kriebelen vanaf het moment dat ik zelf moeder ben geworden. Ik ben een trotse moeder van twee zonen en een dochter, Lucas, Joris & Sophie! 
Na bijna 7 jaar gewerkt te hebben als Conference Sales Manager bij een conferentielocatie is het dan zover en hebben we de Droomvijver mogen openen! 
Na het behalen van mijn studie pedagogisch medewerker mag ik, net als mijn zus Charlotte, uw kind begeleiden in zijn of haar groei.
Daarnaast houd ik me bezig met alle werkzaamheden "achter de schermen" binnen het kinderdagverblijf. De hele planning, organisatie en het het contact met de ouders doe ik met heel veel plezier!

Celine Praplan

Van jongs af aan wilde ik al graag met kinderen werken. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om de opleiding SPW te gaan volgen. Met veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en daarna succesvol afgerond.
Nu ben ik alweer een aantal jaren werkzaam in de kinderopvang, waar ik met verschillende leeftijdsgroepen ervaring heb opgedaan. Daarnaast ben ik zelf trotse mama van 3 jongens, Jaydey, Raylen en Mayron. Zij laten mij ook telkens weer zien hoe mooi een kind zich ontwikkelt. Graag zou ik alle kinderen een persoonlijke begeleiding willen geven tijdens deze ontwikkeling die afgestemd is op de individuele behoefte van een kind.

Linda Crutzen-Becks

Vanaf augustus 2011 mag ik, samen met de andere collega’s, uw kinderen opvangen binnen kinderdagverblijf de Droomvijver. Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest, vandaar dat ik dan ook de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker ben gaan volgen. Na vele stages in de kinderopvang, maar ook in het basisonderwijs, heb ik echt ondervonden dat dit het werk is wat ik graag wil doen. In 2005 heb ik mijn studie succesvol afgerond.
Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang en ben ik trotse mama van 2 jongens, Niek en Vic. Ik ga mijn uiterste best doen om een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind(eren). Hierbij zal plezier en spelen voorop staan!

Sanne Kuijpers

Hallo, mijn naam is Sanne Kuijpers, trotse mama van 3 jongens, Kars, Jop en Stan. 
Na mijn opleiding tot lerares op de pabo heb ik een jaar in het onderwijs gewerkt.
Ik kwam ik er al snel achter dat ik een voorkeur heb voor het werken met jonge kinderen. Ik heb hierna dan ook 5 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Iedere dag weer geniet ik van het enthousiasme van kinderen, ook als moeder van drie zonen. Vanaf april 2013 ben ik werkzaam bij de Droomvijver.

Kyra Slangen

Hoi allemaal, ik ben Kyra Slangen. In 2013 heb ik de opleiding sociaal pedagogisch medewerker afgesloten. Ik heb mijn stages op basisscholen en op kinderdagverblijven mogen volgen. Toen ik eenmaal stage liep binnen de kinderopvang wist ik het zeker, dit is het helemaal! Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in verschillende leeftijdsgroepen en heb hier veel ervaring opgedaan. Ik vind het erg leuk om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat uw kind hier alle ruimte voor krijgt en wil hier mijn steentje aan bijdragen.

Jerney Reintjens

Hallo, mijn naam is Jerney Reintjens, trotse mama van Loua! Al van jongs af aan wilde ik graag met kinderen werken. In 2012 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en vanaf die tijd ben ik werkzaam in de kinderopvang. Naast het werken in de kinderopvang geef ik dansles aan kinderen van 4-12 jaar. Dansen is tevens mijn grote passie. Vanaf juli 2015 ben ik werkzaam bij De Droomvijver, Met veel plezier zorg ik voor jullie kindjes en begeleidt ze in hun ontwikkeling.

Chantal Peters

Hallo, ik ben Chantal Peters. Ik ben moeder van Tjay en Nilo en vanaf 12 november 2018 werk ik bij de Droomvijver. Na 6 jaar heb ik eindelijk de stap durven nemen om mijn vaste baan op te zeggen en om opnieuw te beginnen in de kinderopvang. De plek waar mijn hart ligt is toch echt bij de jonge kinderen!

Loïs van der Heijden

Hallo, mijn naam is Loïs van der Heijden.
Na een aantal jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt, werk ik vanaf januari 2019 bij De Droomvijver..
Ik geniet van het samen zijn met de kinderen en elke dag weer het beste uit de dag te halen zodat iedereen een onvergetelijke dag beleefd. Naast mijn werk ben ik veel bezig met mijn hobby en sport; paardrijden.

Mandy Boerema                           

Hallo allemaal!
Ik ben Mandy en verheug me om aan de slag te gaan bij de Droomvijver.
Tijdens mijn opleiding SPW heb ik met alle leeftijdsgroepen gewerkt en hier kwam ik er al snel achter dat mijn hart bij de kinderopvang ligt.
Na een aantal jaar daar te hebben gewerkt, besloot ik tijdelijk een andere richting te kiezen. Nu ik een trotse moeder ben van Noah en Laurèn verheug ik mij om wederom terug te keren in mijn favoriete werkgebied.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen een fijne en gezellige dag hebben en dat ouders zijn/haar kind(eren) met een goed gevoel achter laten.

De manier waarop ze ontwikkelen vind ik mooi om te zien en hier wil ik ze maar al te graag in ondersteunen.

Celine Janssen

Hallo allemaal! Mijn naam is Celine en ik woon in Hoensbroek.

Op jonge leeftijd al wist ik dat ik met kinderen wilde werken, dit gevoel kwam vooral toen ik tante werd. Er is niets mooiers dan een lach brengen op het gezicht van een kind. Het was dus ook al snel duidelijk dat ik de opleiding pedagogisch medewerker wilde volgen!
Na deze afgerond te hebben in 2018 heb ik met verschillende leeftijden gewerkt, van 0 tot 12 jaar.

Senne Bours

Hallo allemaal, ik ben Senne Bours. 

In 2019 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerkster behaald en sindsdien ben ik werkzaam hier bij de Droomvijver. Toen ik aan mijn opleiding begon wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. In de drie jaar stage die ik heb gelopen (waaronder 1 jaar bij de Droomvijver), heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen. 

Ik ben erg blij dat ik dit team mag versterken en nog vele jaren ervaring mee kan pakken!

Groetjes, Senne

Janou Hendrix

Hallo, mijn naam is Janou. Per december `20 kom ik het team van kinderdagverblijf de droomvijver versterken (kikkergroep). Van jongs af aan wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. De opleiding pedagogisch medewerker was daarom ook de enige logische stap voor mij.

Deze opleiding ik in 2012 succesvol afgerond en sindsdien ben ik altijd werkzaam geweest in de kinderopvang. Na 6 jaar te hebben gewerkt bij een ander kinderdagverblijf, heb ik de stap genomen om een nieuw avontuur aan te gaan. Ik heb er erg veel zin in om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling  van uw kind.

Vera Sporken

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera Sporken en vanaf 1 december `20 mag ik mij pedagogisch medewerker van De Droomvijver noemen (visjesgroep). Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Ik woon samen met mijn partner Frank, zoon Bas en dochter Roos in Berg en Terblijt.

Ik heb in 2009 de opleiding SPW 4 afgerond. Na deze opleiding heb ik enige tijd in de gesloten jeugdzorg en bij Envida gewerkt. Na de geboorte van onze zoon ben ik in de kinderopvang terecht gekomen en dit sprak mij enorm aan. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn en hun ontwikkeling te volgen en hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met onze kinderen, familie en vrienden. We hebben thuis ook kippen, konijnen en een geit. Hier steken we ook genoeg tijd in! Ik vind het heerlijk om buiten zijn!

Image

Ons adres

Laervoetpad 4
6432 PA Hoensbroek

Ons telefoonnummer

+31 45 521 37 32
Image

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u informatie, of wilt u uw kind aanmelden?