Wie zijn wij

Charlotte Crombach

In kinderdagverblijf de Droomvijver ben ik als groepsleidster werkzaam. Werk waar ik altijd van gedroomd heb, maar waar ik niet meteen mee gestart ben. Allereerst heb ik met veel plezier mijn opleiding tot lerares afgerond. Na het  behalen van mijn diploma Pabo heb ik op verschillende scholen gewerkt en veel ervaring opgedaan met meerdere leeftijdsgroepen. Onze dochters Mila & Isabel en zoon Melle geven mij ook nog elke dag nieuwe ervaringen mee.

Ik heb het altijd mooi gevonden om te zien hoe kinderen spelenderwijs allerlei dingen leren en willen leren. Dit is dan ook één van mijn belangrijkste taken binnen ons kinderdagverblijf: alle kinderen een persoonlijke begeleiding geven en hen volgen in hun ‘groei’. Het zou mij een genoegen zijn om op een professionele manier en vol enthousiasme dit te mogen overbrengen op uw kind(eren)!

Mariëlle Crombach

Ik heb met veel enthousiasme gewerkt aan de opstart van kinderdagverblijf de Droomvijver. Het idee om een eigen kinderdagverblijf te gaan opstarten is pas écht gaan kriebelen vanaf het moment dat ik zelf moeder ben geworden. Ik ben een trotse moeder van twee zonen en een dochter, Lucas, Joris & Sophie! 
Na bijna 7 jaar gewerkt te hebben als Conference Sales Manager bij een conferentielocatie is het dan zover en hebben we de Droomvijver mogen openen! 
Na het behalen van mijn studie pedagogisch medewerker mag ik, net als mijn zus Charlotte, uw kind begeleiden in zijn of haar groei.
Daarnaast houd ik me bezig met alle werkzaamheden "achter de schermen" binnen het kinderdagverblijf. De hele planning, organisatie en het het contact met de ouders doe ik met heel veel plezier!

Celine Praplan

Van jongs af aan wilde ik al graag met kinderen werken. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om de opleiding SPW te gaan volgen. Met veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en daarna succesvol afgerond.
Nu ben ik alweer een aantal jaren werkzaam in de kinderopvang, waar ik met verschillende leeftijdsgroepen ervaring heb opgedaan. Daarnaast ben ik zelf trotse mama van 3 jongens, Jaydey, Raylen en Mayron. Zij laten mij ook telkens weer zien hoe mooi een kind zich ontwikkelt. Graag zou ik alle kinderen een persoonlijke begeleiding willen geven tijdens deze ontwikkeling die afgestemd is op de individuele behoefte van een kind.

Linda Crutzen-Becks

Vanaf augustus 2011 mag ik, samen met de andere collega’s, uw kinderen opvangen binnen kinderdagverblijf de Droomvijver. Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest, vandaar dat ik dan ook de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker ben gaan volgen. Na vele stages in de kinderopvang, maar ook in het basisonderwijs, heb ik echt ondervonden dat dit het werk is wat ik graag wil doen. In 2005 heb ik mijn studie succesvol afgerond.
Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang en ben ik trotse mama van 2 jongens, Niek en Vic. Ik ga mijn uiterste best doen om een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind(eren). Hierbij zal plezier en spelen voorop staan!

Jerney Reintjens

Sinds 2012 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ik met verschillende leeftijden gewerkt. Vanaf juli 2015 versterk ik het team van de Droomvijver en wil ik graag mijn enthousiasme overbrengen op de kinderen.
Ik ben moeder van 2 prachtige dochters; Loua & Novi.
Het meest belangrijke vind ik dat kinderen zich fijn voelen en dat ouders hun kind met een prettig gevoel achter kunnen laten.
Ieder kind ontwikkelt zich op eigen tempo en dit vind ik mooi om te zien. Samen spelen, motiveren, nieuwe dingen leren en een lach op het gezicht van uw kind toveren, dat is waar ik voor ga!

Mandy Boerema                           

Tijdens mijn opleiding SPW4, die behaald is in 2010, heb ik met alle leeftijdsgroepen gewerkt en hier kwam ik er al snel achter dat ik graag in de kinderopvang wilde werken. Sinds 2020 ben ik werkzaam op deze mooie plek.

Ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen Noah & Laurèn in Brunssum en in mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie en vrienden. Wij gaan er maar al te graag op uit, maar genieten net zo goed van een gezellige dag thuis. 

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen een fijne en gezellige dag hebben en dat ouders zijn/haar kind(eren) met een goed gevoel achter laten.

De manier waarop kinderen zich ontwikkelen vind ik mooi om te zien en hier wil ik ze maar al te graag in ondersteunen.


Celine Janssen

Ik ben Celine, trotse mama van Lowen.
Op jonge leeftijd al wist ik dat ik met kinderen wilde werken, dit gevoel kwam vooral toen ik tante werd. Er is niets mooiers dan een lach brengen op het gezicht van een kind. Het was dus ook al snel duidelijk dat ik de opleiding pedagogisch medewerker wilde volgen!

Na deze afgerond te hebben in 2018 heb ik met verschillende leeftijden gewerkt, van 0 tot 12 jaar.

Louwke Haakma

Mijn naam is Louwke Haakma.


In 2018 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv. 4 behaald. Ik geniet ervan om met kinderen te werken. Ik vind het mooi om ze te zien groeien en te zien ontwikkelen. Het leukste daarvan vind ik juist om de kinderen daarmee te helpen en te begeleiden.

De Droomvijver is voor mij een nieuwe uitdaging en ik verheug mij op een fijne en leuke samenwerking! 


Janou Hendrix

Hallo, mijn naam is Janou, trotse mama van Siem.

Per december `20 kom ik het team van Kinderdagverblijf de Droomvijver versterken (kikkergroep). Van jongs af aan wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. De opleiding pedagogisch medewerker was daarom ook de enige logische stap voor mij.

Deze opleiding ik in 2012 succesvol afgerond en sindsdien ben ik altijd werkzaam geweest in de kinderopvang. Na 6 jaar te hebben gewerkt bij een ander kinderdagverblijf, heb ik de stap genomen om een nieuw avontuur aan te gaan. Ik heb er erg veel zin in om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling  van uw kind.

Vera Sporken

Mijn naam is Vera Sporken en vanaf 1 december `20 mag ik mij pedagogisch medewerker van De Droomvijver noemen (visjesgroep). Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Ik woon samen met mijn partner Frank, zoon Bas en dochters Roos & Fien in Berg en Terblijt.

Ik heb in 2009 de opleiding SPW 4 afgerond. Na deze opleiding heb ik enige tijd in de gesloten jeugdzorg en bij Envida gewerkt. Na de geboorte van onze zoon ben ik in de kinderopvang terecht gekomen en dit sprak mij enorm aan. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn en hun ontwikkeling te volgen en hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met onze kinderen, familie en vrienden. We hebben thuis ook kippen, konijnen en een geit. Hier steken we ook genoeg tijd in! Ik vind het heerlijk om buiten zijn!

Naomi Hagedoren

Hallo, mijn naam is Naomi Hagedoren. In 2020 heb ik mijn diploma behaald voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. 

 

Al snel wist ik dat ik het erg leuk vond om met kinderen te werken. Ik vind het leuk om te zien hoe zij zich ontwikkelen. Ook ben ik zelf iemand die graag open staat om verder te leren en nieuwe dingen te ontwikkelen. 


Naast het werken en naar school gaan spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen en ben ik altijd actief bezig. 

Katja Hahnraths

Hallo, ik ben Katja Hahnraths.
Ik ben moeder van Arianne en Colin en werk al 24 jaar met veel passie in de kinderopvang.

Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en groeien. Met veel plezier ga ik jullie kindjes begeleiden in deze ontwikkeling.

Vanaf oktober 2021 kom ik bij de Droomvijver werken en zal werkzaam zijn in de Eendjesgroep.

Gezellig, tot dan!

Demi Lejeune

Mijn naam is Demi. Ik kom uit Maastricht maar woon samen met mijn vriend, onze dochter Nora en onze honden in Heerlen.

Na 3 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een ander dagverblijf in zowel de baby- als peutergroep, ben ik nu klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Vanaf december `21 kom ik al Pedagogisch Medewerkster het team van de Droomvijver versterken. Jullie zullen mij voornamelijk tegenkomen in de kikker- en visjesgroep.

Ik kijk er erg naar uit. Tot snel!


Chiara Lammers

Hoi allemaal,
Mijn naam is Chiara. 
Als stagiaire ben ik de Droomvijver binnengekomen en heb in de zomer van 2023 mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald.
Jullie zullen mij tegenkomen in beide peutergroepen waar ik, samen met mijn collega's, er iedere dag een leuke Droomvijverdag van maak voor jullie kinderen.
Ik kijk er naar uit om jullie kinderen te mogen begeleiden in zijn/haar ontwikkeling.

Miranda Limpens

Hoi allemaal,
Ik ben Miranda en vanaf augustus `22 ga ik de uitdaging aan bij de Droomvijver. Ik heb er ontzettend veel zin in!
Samen met mijn man Jean-Pierre, dochters Veerle en Beau & hond Bink woon ik in Hulsberg.
In 2011 heb ik de opleiding SPW-4 afgerond en na een aantal jaar in de gehandicaptenzorg en bejaardenzorg te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Werken met kinderen is iets wat me heel erg aanspreekt; samen spelenderwijs hun ontwikkeling stimuleren en kijken wat ons elke dag weer brengt.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op bij mijn gezin, familie en vrienden.

Lynn Beijnsberger

Hallo allemaal,
Mijn naam is Lynn Beijnsberger. In 2023 heb ik mijn stage bij Kdv de Droomvijver afgerond en daarmee mijn diploma behaald voor gespecialiseerd pedagogisch medewerkster.
Ik wist al snel dat ik het erg leuk vond om met kinderen te werken en dat ik dat nu mag doen door team Droomvijver te versterken vind ik er leuk. De kinderen te zien groeien en ontwikkelen vind ik mooi en wil ze hier maar al te graag bij begeleiden.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en allerlei gezellige activiteiten te ondernemen.

Chayenna Houben

Hallo allemaal!

Mijn naam is Chayenna.

Werken met kinderen is echt waar ik blij van word! Na mijn snuffelstage wist ik het meteen, ik wil leidster worden op een kinderdagverblijf!

Sinds 2022 heb ik mijn diploma als pedagogisch medewerker en nu mag ik vanaf mei `24 het team van de Droomvijver komen versterken.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn partner, vrienden en familie.

Ook ben ik graag buiten en wandel ik regelmatig. Ik kijk er naar uit om jullie kinderen te helpen in hun ontwikkeling en dit te doen op een creatieve en speelse manier.


Image

Ons adres

Laervoetpad 4
6432 PA Hoensbroek

Ons telefoonnummer

+31 45 521 37 32
Image

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u informatie, of wilt u uw kind aanmelden?